Uw partner voor betaalbaar duurzaam bouwen

E en B Systeembouw uit Wanroij maakt betaalbaar duurzaam bouwen in Noord-Brabant mogelijk. Wij denken mee met onze leefomgeving en gebruiken voor duurzaam bouwen materialen die, waar even mogelijk, ecologisch verantwoord en natuurlijk zijn. Daarnaast gaan wij milieuvriendelijk te werk om het milieu – en uw portemonnee – zo min mogelijk te belasten.

Een kleinere ecologische voetafdruk

Duurzaamheid staat tegenwoordig steeds hoger in het vaandel. Particulieren en bedrijven proberen hun ecologische voetafdruk te verminderen door bijvoorbeeld de uitstoot van CO₂ te verlagen, fossiele brandstoffen in te wisselen voor groene alternatieven en bewuster inkopen te doen. Zulke dagelijkse overwegingen zijn al stappen in de goede richting. Maar wist u dat u ook bij grotere ondernemingen kunt kiezen voor het milieu? Wat dacht u van duurzaam bouwen en duurzaam verbouwen?

In deze tijden van milieubewust leven worden er steeds hogere eisen gesteld aan de woningbouw, tot volledig energieneutraal bouwen aan toe. Waar dit vroeger nog een hele kostenpost was, worden duurzame oplossingen echter langzaamaan steeds toegankelijker voor ieder publiek. Zo komt een beter leefmilieu voor iedereen een stukje dichterbij. Kiezen voor een milieuvriendelijke aanpak betekent bovendien dat u ook bespaart op energiekosten en profiteert van een gezondere leefruimte.

Onze duurzame werkwijze

Energiezuinig bouwen is dus geen onbereikbaar doel meer, mits u weet waar u moet zijn natuurlijk. E en B Systeembouw helpt u graag met betaalbaar duurzaam bouwen. Wij werken bijvoorbeeld met de meest innovatieve technieken en materialen als het aankomt op isolatie. De ecologische, natuurlijke Isovlas-isolatie en Fermacell-wanden zijn van biologisch afbreekbaar afvalproduct gemaakt. Dat maakt het productieproces milieuvriendelijker en zorgt dat vochtregulatie natuurlijk verloopt.

Ook geniet u hiermee van een duurzaam warmtebehoud, sterke geluidsisolatie en een hoge mate van brandveiligheid. Ten slotte kunnen wij met onze werkwijze zeer snel alle systeembouw uitvoeren. Hoe sneller en efficiënter er gebouwd wordt, hoe voordeliger dit voor u is. Dát is pas betaalbaar duurzaam bouwen!

Kortom: reden genoeg om met E en B Systeembouw te kiezen om te beginnen met ecologisch bouwen. Vraag meer informatie of een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0492-321537 of een bericht via het online contactformulier te sturen. In de hele regio Noord-Brabant staan wij graag voor u klaar.