Ultieme bescherming met Fermacell-wanden

E en B Bouwsystemen maakt dankbaar gebruik van innovatieve bouwsystemen en natuurlijke materialen. In het geval van wandafwerking plaatsen wij brand- en vochtwerende Fermacell-beplating voor ultieme bescherming. Het produceren en plaatsen van Fermacell-wanden in Noord-Brabant en omstreken kunt u dan ook met een gerust hart toevertrouwen aan onze ervaren specialisten.

Het beste materiaal in wandbeplating

Fermacell op een wand aanbrengen brengt allerhande voordelen met zich mee. Niet ten minste het feit dat de wanden hierdoor voorzien zijn van optimale veiligheid. Fermacell is namelijk in hoge mate bestand tegen brand. Daarnaast weert het vocht, waardoor de kans op schimmel gering is en het klimaat binnen het gebouw zeer aangenaam blijft. Het is niet voor niets dat Fermacell-wanden voldoen aan de hoogste veiligheidseisen!

Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor de wandbeplating van Fermacell. U profiteert namelijk ook van een sterke geluidsisolatie met dit stevige, degelijke materiaal. Tijdens het productieproces is er geen sprake van giftige stoffen, wat prettig is voor het binnenklimaat. En mocht er toch onverhoopt een beschadiging ontstaan, dan is deze zeer eenvoudig te repareren. Daarbij zijn de fermacellplaten dermate hard, dat er zonder problemen een standaard schroef in gedraaid kan worden, welke een last tot 30kg kan dragen.

Duurzaam prefab bouwen

Fermacell-beplating is duurzaam en op diverse manieren toepasbaar. Denk aan het bedekken van traditioneel metselwerk of juist timmerwerk. Ook kan Fermacell op een wand geplaatst worden zowel aan de binnen- als buitenzijde van een pand. Binnenwanden kunnen vervolgens eenvoudig gestuukt worden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Omdat wij de beplating vooraf in onze eigen werkplaats aanbrengen, zorgen we voor de benodigde stijfheid van de wanden voor transport en plaatsing. Niet alleen wordt u zo minder gehinderd door onze werkzaamheden, de plaatsing is bovendien efficiënter en sneller klaar.

Wilt u uw ideeën en wensen eens vrijblijvend met ons bespreken? Maak gerust een afspraak. Dat kan door te bellen naar 0492-321537 of door een bericht te sturen. E en B Systeembouw uit Noord-Brabant is u met alle genoegen van dienst.