Isovlas-isolatie laten aanbrengen door E en B Systeembouw

Duurzame, comfortabele en ook nog eens energiebesparende isolatie. Dat is precies wat isolatie met het natuurlijke materiaal Isovlas is! Voor deze Isovlas-isolatie in Noord-Brabant e.o. bent u aan het goede adres bij E en B Systeembouw. Wij isoleren met dit hoogwaardige materiaal, zodat u geniet van een aangename binnentemperatuur én het milieu gewaarborgd blijft.

De voordelen van Isovlas

Isovlas, een type vlaswol, is een materiaal dat bekend staat om de uitstekende eigenschappen in warmte- en geluidsisolatie. Hiermee bent u zo goed als verzekerd van een prettig woon- of werkklimaat. Dit komt omdat Isovlas-isolatie de volgende voordelen ten opzichte van minerale wol met zich meebrengt:

  • Een fijne temperatuur: dankzij de sterk isolerende kwaliteiten wordt overmatige kou en hitte geweerd en blijft de binnentemperatuur altijd aangenaam;
  • Een lagere rekening: verwarming en/of airconditioning hoeven minder snel gebruikt te worden, wat aardig op stook- en energiekosten bespaart;
  • Geen geluidsoverlast: Isovlas-isolatie houdt ongewenste geluiden eveneens buiten de deur – u kunt dus in alle rust uw dagelijkse werk- en bezigheden uitvoeren;
  • Duurzaamheid: het product is gemaakt van natuurlijke, recyclebare materialen, waardoor het een zeer duurzame en milieuvriendelijke keuze is.

Een van de grootste voordelen van Isovlas-isolatie is toch wel de goede vochtregulering. Daardoor is damp-open bouwen mogelijk, wat een volledig gesloten dampdichte laag overbodig maakt. Op die manier blijft alles droog en netjes. Bovendien maakt dit de luchtvochtigheid van een gebouw een stuk natuurlijker. De ruimte ‘ademt’ als het ware en de kans op schimmel neemt aanzienlijk af.

Snel en duurzaam resultaat

E en B Systeembouw past vlaswolisolatie toe in woningen en bedrijfspanden. Hierbij benutten wij de ruimte tussen de balken van het houtskelet dat wij (grotendeels) prefab bouwen, wat inhoudt dat er maar liefst 20 tot 28 cm aan isolatie kan worden aangebracht. Zo profiteert u van een extra duurzaam resultaat.

Meer informatie? Vul het online formulier in om met E en B Systeembouw in Noord-Brabant in contact te komen of bel direct naar 0492-321537. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en houden te allen tijde rekening met uw wensen.