Een verdiepingsvloer kopen bij E en B Systeembouw

Wilt u meer ruimte realiseren zonder direct een nieuwe verdieping of een aanbouw te moeten realiseren? Dat kan met een verdiepingsvloer! En een verdiepingsvloer kopen in Noord-Brabant kunt u met een gerust hart doen bij E en B Systeembouw. Wij regelen het beste materiaal, vervaardigen de vloer prefab en komen deze vervolgens bij u plaatsen. Alles snel geregeld!

Waarom een verdiepingsvloer maken?

Een verdiepingsvloer – ook wel een tussenvloer, mezzanino, entresol of insteekverdieping – is een ideale manier om meer woon-, werk- of opslagruimte in één vertrek te realiseren. U hoeft zo niet in te leveren op plafondhoogte en geen kosten te maken voor een geheel nieuwe verdieping of aanbouw. Een verdiepingsvloer wordt zwevend geplaatst; de constructie moet daardoor licht zijn, wat betekent dat dit voor u doorgaans een stuk goedkoper is. Ook is het niet nodig het plafond van een benedenverdieping af te werken, wat eveneens scheelt in duur en in kosten.

Een houten verdiepingsvloer maken is een waardevolle toevoeging aan bestaande constructies, maar kan ook bij elk nieuwbouwproject. Zowel in de particuliere als de zakelijke sector. En kiest u daarbij voor de service van E en B Systeembouw, dan is het maken en plaatsen van uw verdiepingsvloer snel geregeld.

De totaalservice van E en B Systeembouw

Hier bij E en B Systeembouw maken we gebruik van de hoogwaardige houten verdiepingsvloeren van Poppensieker-Derix. Deze vloeren bestaan uit gelamineerd hout en zijn van topkwaliteit. Daarnaast gaat het om een natuurlijk product – wij dragen het milieu een warm hart toe en gebruiken daarom op ieder gebied natuurlijke materialen. U kunt bij ons een verdiepingsvloer kopen en deze vakkundig, snel en netjes door ons laten plaatsen. Op die manier nemen wij zo veel mogelijk van u uit handen.

Voor meer informatie over een verdiepingsvloer kopen of om ons direct in te schakelen belt u naar 0492-321537. Een bericht achterlaten is tevens mogelijk. E en B Systeembouw staat klaar in de gehele regio Noord-Brabant en vertelt u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een verdiepingsvloer van hout.