De voordelen van prefab systeembouw

E en B Systeembouw is specialist op het gebied van prefab systeembouw in Noord- Brabant en omgeving. Door prefab te werk te gaan, helpen wij u fiks op tijd en kosten te besparen. Wij regelen alles in onze eigen werkplaats en komen het project vervolgens bij u op locatie afwerken. Zonder overlast, zonder ruimte in beslag te nemen en toch altijd voor een scherpe prijs.

Snelheid en voordeel inéén

E en B Systeembouw beschikt over een eigen werkplaats in Wanroij, Noord-Brabant, waarin wij nagenoeg alle prefab-klussen voor u klaren. Dat wat prefab gebouwd moet worden, ondernemen wij zo veel mogelijk hier. Zoals gezegd nemen wij dus geen tijd en ruimte op de bouwplaats in beslag. In onze werkplaats beschikken wij over de nodige tools en onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis. Zodra wij klaar zijn, komen wij het ‘bouwpakket’ bij u afleveren en monteren. Alles gaat snel en efficiënt – uw huis of pand kan zelfs binnen 4 á 5 dagen wind- en waterdicht zijn. Zo is er geen sprake van heen en weer gesjouw met materieel, apparatuur en gereedschap. Dit voorkomt veel nadelen die mensen gewoonlijk associëren met bouwwerkzaamheden. Denk aan lange periodes van geluidsoverlast, veel rommel, of kou door open constructies. Ook niet onbelangrijk: door uw houtsysteembouw prefab te laten gebeuren, kunt u de kosten flink drukken.

Toepassingen van prefab bouwen

Dat prefab systeembouw uitgebreide voordelen heeft is natuurlijk prettig, maar wanneer is deze bouwmethode nu geschikt? Het antwoord is simpel: bij zo’n beetje iedere bouwklus. Wat dacht u bijvoorbeeld van een chalet die prefab gebouwd en wordt op de vakantielocatie gemonteerd? Een aanbouw aan uw woning zonder dat uw huis in de steigers hoeft? Een nieuwbouwwoning, een kleinschalige verbouwing, complete renovatie, uitbreiding zoals een aanbouw of wat voor systeembouw dan ook: prefab bouwen kan bij al dit soort klussen en meer.